51 Allerbeste Tinder openingszinnen (2021 up-date) + Tips

51 Allerbeste Tinder openingszinnen (2021 up-date) + Tips

Als er ??n people op deze aarde rondloopt die de vrouwen van hun stoel doet afglijden afdruipen found een natte doos… Dan ben ik dat;)

Maar een goede tweede is actually m’n homeboy Drake.

Je wilt niet weten hoe vaak ik een record album van deze belachelijk gladde rakker op de achtergrond heb aangezet als het tijd was voor hot times na een Tinderdate.

Hmm wat een heerlijke herinneringen…

De kracht pimple hem er in dat elke girl wel een nummer kent dat ze voor de spiegel heeft staan meezingen https://datingmentor.org/escort/chandler/, found het gevoel alsof Drake rechtstreeks tegen haar praat (die man heeft een provided came across zijn teksten, perish alleen in de buurt komt van mijn Tinder openingszinnen . ).

Als ze van Drake houdt (99% kans) dan krijg je een reactie.

Krijg je geen reactie? Dan was het waarschijnlijk een saaie drol (mits je een goed profiel hebt).

Hoe nu verder?

Ze zal de vraag beantwoorden en haar favoriete nummer came across je delen. Je kan verschillende kanten op satisfied je reactie, zoals haar plagen met haar antwoord of gewoon het gesprek aangaan en jouw favoriete nummer noemen (waarbij je een grapje kan maken over de titel of inhoudt van het nummer).

Een awesome manier om jezelf van een humoristische kant te laten zien try het volgende:

Je stelt de vraag: “Ik ben een groot dichter. Wil je een rijmpje horen?”

Vervolgens pak je een belachelijk tekst van een liedje dat iedereen kent en stuur je dat zoals:

“Get lowGet lowTo the windows,towards the wallTill the work drop down my ballsTill every one of these bitches crawlTo all skeet skeet motherfuckerAll skeet skeet got damn

Expert Suggestion:

Wat je hoogstwaarschijnlijk is opgevallen dat ik in bijna al m’n openers gebruik maak van de naam van mijn match (je ziet deze niet, maar die staat onder het blauwe blokje).

De reden dat ik dit doe is actually om de opener meer persoonlijk te maken, waardoor ze het gevoel heeft dat deze speciaal voor haar are. Waarmee de kans weer groter was dat ze reageert.

8: Yes weer een match, wie ben jij?

30x verstuurd 20x reactie 67percent succesrate

Het geheim achter het succes

Deze opener was een tikkeltje conceited doordat je gelijk gaat weten found het woordje “weer” dat je meerdere suits hebt. Toch zullen vrouwen reageren omdat je aangeeft er blij mee te zijn (home “Yes” aan het begin te zetten) en benieuwd bent wie zij is actually.

Deze opener heeft als impliciete boodschap dat je verschillende vrouwen hebt om uit te kiezen.

Doorway gelijk in je opener te zetten “wie ben jij?”, laat je zien dat zij haar top mag doen om zich te onderscheiden van je andere fits.

Hoe nu verder:

De meeste reacties zijn onder te verdelen in twee groepen:

  • Ze begint te vertellen wie ze was, dit maakt het makkelijk voor jou om haar in een kwalificatie structure te houden.
  • Je krijgt een opmerking over het woordje “weer” zoals je ziet in het voorbeeld. Mocht dit gebeuren, ga dan niet opscheppen over hoeveel matches je wel niet hebt.
  • Professional Idea:

    Je kan experimenteren met de vraag die je stelt na “yes weer een match”. Dit hoeft niet altijd “wie ben jij” te zijn, je kan hem vervangen door iets wat jij leuk vindt om te kijken wat je de beste reacties oplevert.

    Een voorbeeld perish ik zelf gebruik zijn:

    “Hoe zou jou personage beschreven worden in een serie?”

    9: Een GIF satisfied «hallo”

    30x verstuurd 19x reactie 63percent succesrate

    Het geheim achter het succes:

    Het was mogelijk om op Tinder een Gif te versturen. Voor Tinder-beginners, een Gif are een bewegende animatie pass away zich continu herhaalt, waar vaak ook nog tekst in verwerkt is. De reden dat de animatie zich remain herhaalt try omdat dat grappig is J.

    Je vind de Gif linksonder in je beeldscherm (blauwe knop) als je een gesprek opent. Als je hier op drukt kan je een zoekterm intypen. Je krijgt dan de keuze uit meer dan 100 animaties.

    Dit was satisfied afstand mijn persoonlijke favoriet. Als we het om grappig, simpel, herhaalbaar zijn ?n tot de verbeelding spreken gaat, is actually dit de absolute winnaar. De usain bolt onder de openers.

    Je typt een woord in («Hey» of «Hi») en dan krijg je automatisch GIF suggesties.

    Zoek hier een GIF uit perish jij leuk vindt. Het is actually een secure wager: geen chick zal hier slecht op reageren

    Hoe nu verder:

    Wanneer je kiest voor de GIF die gedag zegt, zullen veel girls gedag terug zeggen. Een goede manier om daar op te reageren is came across laughter (zie mijn beren goede voorbeeld: woordgrap ha-ha).

    Met je tweede berichtje kan je op een humoristische manier inspelen op de GIF die je verstuurd hebt.

    Expert Suggestion:

    Gebruik GIFs niet alleen als starting. Ze zijn best om uit te strooien over het gehele gesprek.

    Het kan op ontelbare manieren.

    Een hilarische manier try door een verwijzing te maken naar bekende personen die het zogenaamd met haar eens of oneens zijn.

    10: Een uitdagende of grappige Gif

    30x verstuurd 19x reactie 63percent succesrate

    Het geheim achter het succes:

    Uiteraard try het niet zo dat je altijd een gif moet sturen die veilig try en alleen hallo zegt.

    Je hebt de keuze uit vele soorten Gifs perish je kan sturen.

    Ze spreken zo tot de verbeelding dat ze een welhaast toverachtige uitwerking hebben op de reacties pass away je terug krijgt. Vraag myself niet waarom, maar chicks vinden het leuk om een gif terug te sturen.

    Het geniale van de Gif was dat een animatie pass away seksueel getint are kan sturen zonder de nadelen die aan zo’n geschreven bericht zitten.

    Hoe nu verder:

    Experimenteer found welke Gif’s je wilt sturen. Je zal zien dat als je een gif meerdere keren gaat sturen dat bepaalde reacties vaker voorkomen.

    Hierdoor kan je een vaste follow-up reactie gebruiken zoals deze:

    Leave a Reply

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *